Primul autobuz electric românesc testat cu succes la Târgu Mureş!

aug. 16 2021

Prototipul autobuzului electric e-UpCity, al producătorului ATP Trucks Automobile din Baia Mare a fost testat cu success de către Transport Local S.A. Târgu Mureş. Directorul general al Transport Local S.A. Târgu Mureş, Tatár Béla, a declarat, joi, că prototipul ATP Bus e-UpCity 100% electric a fost testat timp de două săptămâni la Târgu Mureş şi că se pretează transportului în comun. Fondatorul ATP Group, Mircea Cirţ, a arătat că rezultatele testării sunt peste aşteptările companiei şi că acest autobuz electric este un proiect la care se continuă dezvoltarea.

Tatár Béla, Mircea Cirţ

Întrucât Transport Local S.A are în plan dotarea flotei cu autovehicule prietenoase cu mediul, începând de luni timp de două săptămâni.Călătorii au posibilitatea de a testa un alt autobuz MAN Lion’s City 12.

MAN Lion’s City 12

MAN Truck & Bus derulează în această perioadă, în România, un program pilot de prezentare a noului model de autobuz electric destinat transportului public de pasageri. Modelele de autobuze complet electrice MAN Lion’s City îndeplinesc cerinţele actuale de sustenabilitate, fiabilitate și eficienţă în ceea ce privește transportul public. Autobuzul va circula pe liniile principale si transportul este gratuit pentru călători.

Călătorie plăcută!

Translate »