Ismét elektromos autóbuszt tesztel a a marosvásárhelyi Közszállítási Vállalat Rt.!

aug. 16 2021

Két hétig volt tesztelhető a nagybányai ATP Trucks Automobile által gyártott elektromos busz a marosvásárhelyi utazóközönség számára. Tatár Béla, a marosvásárhelyi Közszállítási Vállalat Rt. igazgatója , így fogalmazott : “Kellemes meglepetés volt számomra, kitűnően bevált az autóbusz, mind működés mind kihasználás szempontjából, teljesen megfelelt, a feed-back is jó volt az utazóközönség részéről, a sofőrök részéről is, szóval, ez egy jó autóbusz.” „Nagy öröm számomra, hogy ma itt lehetek marosvásárhelyen és pozitív részletes visszajelzést kaphatok, ami az elmúlt két hetet jelenti. Ami a teszt eredeményt iletti, a többi városhoz hasonlóan, ahol még teszteltük, felülmúlja a várakozásainkat. Az e-UpCity autóbusz azt mutatja meg, hogy mi románok is képesek vagyunk jó dolgokat gyártani”-fogalmazott Mircea Cirț az ATP Group alapítója.

Tatár Béla, Mircea Cirţ

A marosvásárhelyi Közszállítási Vállalat Rt egyik fő célkitűzése a környezetbarát járművek beszerzése és használata a közösségi közlekedésben. Az útazóközönség ezúttal a MAN Lion’s City 12 elektromos buszt tesztelheti.

MAN Lion’s City 12

A szolgáltató a MAN Truck & Bus. Az új MAN Lion’s City autóbusz teljesen új fejlesztésű városi autóbusz nemcsak külső megjelenésében lenyűgöző, hanem gazdaságosság, motorizáltság, és biztonság tekintetében is a legmodernebb műszaki színvonalat képviseli. Az új MAN Lion’s City autóbuszt nem fogják szem elől téveszteni a városi forgatagban. Az autóbusz a fővonalakon fog közlekedni és az utazás ingyenes!

Jó útat!

Translate »