În atenția publicului călător! Modificări în programul de transport !

feb. 05 2021

În atenția publicului călător!

Începând cu data de 08.02.2021, odată cu reînceperea activității școlare în Municipiul  Târgu-Mureș, se pune în aplicare noul program de transport, acesta putând fi consultat pe pagina de internet a societății, la secțiunea https://www.transportlocal.ro/linii-urbane/, ulterior urmând să fie afișat în stațiile de autobuz.

Menționăm faptul, că începând cu data de 08.02.2021 se introduc pe traseu liniile 1 și 2E, linii care deservesc în mod exclusiv transportul elevilor.  

De asemenea, vă informăm că SC „Transport Local” SA a luat toate măsurile pentru protecția elevilor împotriva contaminării cu virusul SARS-COV2, respectiv dezinfectarea autobuzelor, dotarea mijloacelor de transport cu materiale dezinfectante, precum și afișarea la loc vizibil a obligativității purtării măștii de protecție în autobuze.

 

Conducerea SC „Transport Local” SA.

 

 

 

Az utazóközönség figyelmébe!

2021 február 8-tól kezdődően, amint Marosvásárhelyen folytatódik az iskolai tevékenység, érvénybe lép az új közlekedési program, amely a társaság honlapján van feltüntetve, a https://www.transportlocal.ro/linii-urbane/ címen, és rövidesen az autóbusz-állomásokon is ki lesz kifüggesztve.

Ugyanakkor bevezettük az 1 és a 2E vonalakat, amelyek kizárólag a diákok közlekedését szolgálják.

Tájékoztatjuk Önöket arról is, hogy a Közszállítási Vállalt minden intézkedést megtett a diákok védelme érdekében a SARS-COV2 vírussal való fertőzéstől, beleértve az autóbuszok fertőtlenítését, a szállítóeszközök fertőtlenítőszerekkel való felszerelését, valamint a maszkok viselésének kötelezettségének látható helyen történő megjelenítését.

 

A Marosvásárhelyi Közszállítási Vállalat vezetősége.

Translate »